Hyppää sisältöön

Sansan rukousseinälle on jätetty jo yli 200 000 rukouspyyntöä

Sansa.fi:n rukousseinänäkymä selaimessa ja mobiilissa.

Rukousseinälle tulee keskimäärin 250 uutta aihetta vuorokaudessa. Joulun alla ylittyi jo 200 000 rukouksen raja.

“Anna minulle voimia selviytyä tämän päivän haasteista kunnialla.” “Siunaa Israelia, siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.” “Pyydän esirukousta työtilanteeni puolesta.”

Sansan verkkosivuilla on “rukousseinä”, jolla kuka tahansa voi julkaista esirukouspyyntöjä ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Rukousseinä avattiin nettiuudistuksen yhteydessä loppuvuonna 2015, ja siitä on tullut Sansa.fi:n suosituin osio.

Alussa sivustolle jätettiin pari-kolmekymmentä aihetta vuorokaudessa, mutta määrä on kasvanut jatkuvasti. Viime kuukausien aikana rukouksia on kirjoitettu noin 1600–1800 viikossa eli keskimäärin 250 vuorokaudessa. Joulun alla rikkoutui jo 200 000 rukousaiheen raja.

Merkiksi siitä, että on rukoillut toisen jättämän aiheen puolesta, voi klikata sydäntä.

Yhdessä rukoillen

Raamatussa kehotetaan rukoilemaan toisten puolesta, kantamaan toisten kuormia ja itkemään itkevien kanssa. Uskovina olemme kaikki saman Kristuksen ruumiin osia. Kun yksi kohta kärsii, kärsivät kaikki.

Esirukouksessa jaetaan rukouspyynnön jättäjän taakkaa ja uskotaan Raamatun lupaukseen: “Mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa.” (Matt. 18:19) Jeesus itsekin rukoilee puolestamme istuen Jumalan oikealla puolella.

− Rukoileminen on myös helpoin tapa rakastaa toista ihmistä, opettaa kansainvälisen Toivoa naisille -työn johtaja Peggy Banks.

Rukoileminen on lähetystyötä

Miten sinä haluat toteuttaa lähetyskäskyä? Sansa tarjoaa kolme eri mahdollisuutta: rukoile, toimi ja lahjoita. Rukousseinä haastaa toimimaan hyvän puolesta, sillä rukoilla voi milloin ja missä vain, eikä se maksa mitään. Jumala kuulee kaikki rukoukset ja Hän myös vastaa niihin. Ajallaan ja tavallaan.

Rukoile toisten puolesta tai jätä oma rukousaiheesi