skip to Main Content

Ukrainan pakolaisten auttaminen

Auta ukrainalaispakolaisia! Ukrainassa ja sen naapurimaissa toimivat luterilaiset kirkot tekevät kaikkensa pakolaisten auttamiseksi. Sansa toimittaa avun perille Luterilaisen maailmanliiton ja luterilaisten paikallisseurakuntien kautta.

Ukraina on sotatilassa ja pakolaisten määrä on valtava. Sansa on mukana tukemassa sodan jalkoihin joutuneita.

Hätä on suuri. Moni ukrainalainen on menettänyt kotinsa ja lähtenyt pakoon sotatoimia. Monen kohdalla pakolaisuus tulee jatkumaan pitkään, ratkesi Ukrainan tilanne miten tahansa. Paikallisten seurakuntien kautta toteutettava avun toimittaminen on ensiarvoisen tärkeää.

− Emme halua katsella hätää vain sivusta. Olemme tehneet päätöksen tukea 10 000 eurolla sodan jalkoihin joutuneita ja avanneet lahjoitusmahdollisuuden tähän työhön. Koko keräyksen tuotto tilitetään eteenpäin.  Toimitamme avun perille Luterilaisen maailmanliiton kautta, kertoo toiminnanjohtaja Arto Antturi.

Ukrainan saksalainen evankelisluterilainen kirkko toimii maan rajojen sisäpuolella ja tarjoaa hätäapua pakenevalle väestölle. Puolan, Slovakian, Romanian ja Unkarin evankelisluterilaiset kirkot auttavat rajojen yli pakenevia. Sansan tuki ohjataan näiden kirkkojen käyttöön Luterilaisen maailmanliiton välityksellä.

− Tuki on elintärkeää niille, jotka epätoivoisesti etsivät suojaa tulitukselta ja pommeilta. Jokaisella lahjoituksella on merkitystä, vakuuttaa Luterilaisen maailmanliiton pääsihteeri, virolainen Anne Burghardt.

Sansa toimitti jo 26300 € Ukrainaan

10.3.2022 Sansa toimitti 26300 € LML:n kautta Ukrainan pakolaisapuun.

Katso Arto Antturin rukousvetoomus

Lahjoita Ukrainaan – pakolaisavulle on pikainen tarve.

Lahjoittaa voi

  • sähköisesti tällä sivulla
  • viitenumerolla: 7111 92100, lahjoitustilille: FI 37 5062 0320 0320 18
  • MobilePay 44744, tekstikenttään ”UKRAINA

Suuri kiitos lahjastasi tässä kiireellisessä tilanteessa!


Varojen käyttö:
Ukrainassa ja sen naapurimaissa toimivat luterilaiset kirkot tekevät kaikkensa pakolaisten auttamiseksi vuonna 2022. Varat toimitetaan perille Luterilaisen maailmanliiton kautta.


lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

Kuva uudesta sovelluksesta.

Rkk-sovellus 2.0

Sansa on tuonut Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen aivan uudelle tasolle. Kehitystyön kaikkia kustannuksia ei ole vielä saatu katettua.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku