Hyppää sisältöön

Katso ihmistä -vuositeema nostaa mediatyön hedelmät esiin

Katso ihmistä -teemavuosikuva.

Vuoden 2021 aikana näytämme 12 tarinaa henkilöiltä, jotka evankeliumi on tavoittanut median kautta.

Medialähetys Sanansaattajien vuoden 2021 teema on Katso ihmistä. Vuoden aikana tullaan näyttämään 12 tarinaa henkilöiltä, jotka evankeliumi on tavoittanut medialähetystyön kautta. Ensimmäiset tarinat tulevat Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä, koska tänä vuonna juhlitaan Sansan arabiankielisen työn 40-vuotista taivalta. Myöhemmin vuorossa ovat mm. Kaakkois- ja Itä-Aasia.

Sansan toiminnanjohtaja Arto Antturi on innostunut teemasta, joka sisältää kahdensuuntaisen liikkeen: Jumalalta ihmiselle ja ihmiseltä lähimmäiselle.

– Jeesus katsoi ihmistä. Hän huomasi ne, joita muut eivät huomanneet tai pitäneet arvossa. Luomiskertomuksessa sanotaan, että Jumala katsoi kaikkea luomaansa – myös ihmistä – ja se kaikki oli hyvää.

Jokainen ihminen on ristin arvoinen

Sähköisen median mahdollisuudet, miljardien ihmisten tavoittaminen, voi peittää alleen sen tosiasian, että viime kädessä viestin vastaanottajana on aina yksittäinen ihminen, Arto Antturi pohtii. Jokainen ihminen on Jumalan silmissä kallisarvoinen, Jeesuksen ristintyön arvoinen.

– Haluamme Sansassa seurata Jeesusta ja olla mukana siinä, mitä Jumala tekee. Siksi haluamme entistä tarkemmin katsoa sitä ihmistä, jolle olemme sanaa saattamassa, jotta osaisimme kohdentaa viestimme entistä paremmin. Jumalan rakkaus kohtaa koko maailman, kun se kohtaa jokaisen henkilökohtaisesti.

Toiminnanjohtaja enteilee, ettei Katso ihmistä jää vain vuositeemaksi, vaan siitä saadaan innostusta ja suuntaa koko alkavalle uudelle strategiakaudelle 2021–2025.

Katso Arto Antturin terveiset alkavalle vuodelle!

  …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Katso ihmistä -sivulle >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Fvuositeema%2F|||”]Tutustu vuositeemasivuun ja katso tammikuun tarina!