Hyppää sisältöön

Kesäkeräys Intiaan tuotti lähes 64 000 euroa

Intialainen tyttö hymyilee.

Sansan Intia-teemavuoden keräyksen tuotto käytetään Intian kristilliseen radio- ja tv-työhön sekä viestintähankkeeseen vuosina 2018–2020.

Sansan kesäkeräys Intiaan tuotti 63 702 euroa.

− Viimetalvisella matkallani Intiaan oli ilo nähdä, kuinka evankeliumi on jo tavoittanut monia. Intiassa on Jeesukseen uskovia enemmän kuin Suomessa on väkeä. Mutta toki on vielä paljon enemmän niitä, jotka eivät ole kuulleet Jeesuksesta. Kiitos jokaiselle lahjoittajalle! Lahjoituseurot säteilevät Intian eetterissä niin, että Jeesus tulee tunnetuksi yhä useammalle, sanoo varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Sansan medialähetystyö Intiaan alkoi 30 vuotta sitten. Nyt Sansa vie median välityksellä evankeliumia Intiaan 14 kielellä. Vuosi 2018 on myös Intia-teemavuosi.

Intia-teemavuoden keräyksen tuotto käytetään vuosina 2018–2020 Intian mediatyöhön. Tuki kristilliseen radio- ja tv-työhön sekä viestintähankkeeseen menee perille luterilaisten kirkkojen ja TWR-Intian kautta. Kesäkeräyksen varainhankintakulut olivat 13,2 prosenttia.

Maaseudulla radio, kaupungeissa televisio

Monille Intian maaseutukylien asukkaille radio on yhä tärkein viestin. Sansa tukee radio-ohjelmia vähemmistökielillä, joilla ei ole muita kristillisiä ohjelmia – usein ei mitään muitakaan ohjelmia.

Radiotyö on saanut suuria muutoksia aikaan erityisesti pienten kieliryhmien keskuudessa. Ohjelmat vahvistavat paikalliskulttuuria ja -kieltä. Myös lukutaidoton ymmärtää omalla kielellä kuultua ohjelmaa.

Radio-ohjelmien ohella Sansa tukee hindinkielistä televisio-ohjelmaa. Televisiotyö on tärkeää, sillä kaupungeissa katsotaan paljon televisiota. Tutkimusten mukaan kaupunkilaiset ovat myös avoimempia evankeliumille kuin maaseudulla.

Vielä ehdit antaa lahjasi Intia-teemavuoden keräykseen!