Hyppää sisältöön

Joulukeräys Thaimaahan tuotti yli 45 000 euroa

Bangkokin liikenne on vilkasta.

Sydänystävä-ohjelmaa kuunnellaan niin maaseudulla kuin Bangkokin sykkeessä. Myös FEBC-Thaimaan toimisto sijaitsee Bangkokissa. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Sansan joulukeräys 2019 suuntautui Thaimaahan ja muun muassa Sydänystävä-radio-ohjelman tukemiseen. Keräys tuotti 45 354 euroa.

Sansan kumppani FEBC-Thaimaa on tuottanut Sydänystävää jo 40 vuotta. Ohjelma on yksi FEBC-Thaimaan suositummista, ja se käsittelee arkisia asioita hengellisestä näkökulmasta, kuuntelijoita rohkaisten. Radion ohella ohjelmaa voi kuunnella mobiilisovelluksella ja netissä.

Joulukeräys 2019 oli osa Yhteys kotiin -perheradiotyön teemavuoden keräystä. Viime vuonna nostimme esiin erityisesti aasialaisten kumppaniemme tekemää perheradio- ja yhteisöradiotyötä Thaimaan lisäksi muun muassa Kambodžassa ja Mongoliassa.

− Keräyksen tulos jäi hieman tavanomaista pienemmäksi. Kuitenkin iloitsemme ja olemme kiitollisia siitä, että koko vuoden osalta yksityislahjoittaminen ja erityisesti sähköinen lahjoittaminen kasvoivat. Lahjoitusvaroilla evankeliumi Jeesuksesta on saanut siivet, ja joulukeräyksen osalta siivet Thaimaahan, sanoo varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Joulukeräyksen varainhankintakulut olivat 17,1 prosenttia.

Vielä voit antaa lahjasi Thaimaahan!