Hyppää sisältöön

Kumppanuudet rikastuttavat medialähetystyötä

Juha Auvinen ja Edward Cannon

Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen ja FEBC Internationalin pääjohtaja Edward Cannon tapasivat helmikuussa Indonesiassa. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Muuttuva mediamaailma haastaa löytämään tapoja tämän päivän medialähetystyöhön. Sansa syventää kansainvälistä yhteistyötä selkeyttämällä omia toimintatapojaan ja kuulemalla kumppanien tarpeita entistä paremmin.

Sansa auttaa yhteistyökumppaneita vahvistamaan kapasiteettiaan niiden toivomalla alueella, myös esimerkiksi hankehallinnossa, varainhankinnassa tai jälkihoitotyössä. Työn arviointi antaa tietoa kehittämisalueista.

− Kumppanien kuuleminen kertoo yhteistyöhakuisesta työtavastamme. Se myös toteuttaa käytännössä sitä, että työmme keskiössä on evankeliumin kertominen heille, jotka eivät sitä ole kuulleet. Tähän valjastamme median monipuolisia mahdollisuuksia, vuorovaikutteisuutta unohtamatta, Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen sanoo.

Pääkumppanit ovat TWR, FEBC, SAT-7 ja LML

Sansan pääyhteistyökumppanit ovat TWR (Trans World Radio), FEBC International (Far East Broadcasting Company), SAT-7 ja Luterilainen maailmanliitto (LML). Sansa kehittää yhteistyöverkostoja erityisesti luterilaisten kirkkojen kanssa.

Kumppanuuksien syventäminen merkitsee tiivistä yhteistyötä suunnittelussa, seurannassa ja arvioinnissa. Vastuut kumppanuuksista on jaettu sidosryhmäpäällikkö Kristiina Erelän, mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohjan ja kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja Timo Reuhkalan kesken.

Myös kotimaassa Sansa syventää kumppanuuksia seurakuntien, järjestöjen ja yksityisten tukijoiden kanssa.