Hyppää sisältöön

Syyskeräyksellä tuetaan evankelioivien ohjelmien tuotantoa

Sansan syyskeräys kohdistuu tänä vuonna yhteistyökumppaneiden tuottamiin evankelioiviin radio- ja televisio-ohjelmiin. Jeesuksesta ja kristinuskon perusteista kertovat ohjelmat välittävät Jumalan siunausta ihmisille eri puolilla Eurooppaa, Lähi-itää, Afrikkaa ja Aasiaa.

FEBC:n (Far East Broadcasting Company), TWR:n (Trans World Radio) ja satelliittitelevisioyhtiö SAT-7:n lähettämien raporttien perusteella ohjelmat koskettavat ja muuttavat sydämiä ja elämiä. Eräs iranilainen katsoja kertoo saaneensa mediatyön kautta paljon apua.

“SAT-7:n ohjelmien kautta olen pystynyt käsittelemään sisäisen vihani. Opetitte myös, ettei kannata uhriutua jatkuvasti, vaan pitää pystyä anteeksiantoon. Tulin pisteeseen, jolloin tiesin, ettei minun tarvitse kantaa taakkojani. Annoin taakkani Herralle. Näin elämääni on tullut suuri siunaus, suuri apu.”

Myös tunisialainen SAT-7 Arabic -kanavan katsoja sekä sosiaalisen median käyttäjä Kroatiasta kertovat tulleensa siunatuiksi kristillisten ohjelmien kautta. Intialainen radiokuuntelija kirjoittaa, että ohjelmat ovat vaikuttaneet positiivisesti koko perheessä ja lapset ovat alkaneet käyttäytyä paremmin.

“Kerromme näistä siunauksista muillekin, että he kuuntelisivat ja tulisivat siunatuiksi.”

Voit auttaa yhteistyökumppaneitamme jatkamaan ihmisten siunaamista kristillisten ohjelmien välityksellä  osallistumalla syyskeräykseen. Lue lisää ja lahjoita!